Archives: Μέλη

Adecco Group Greece

Ο όμιλος Adecco είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως. Καθημερινά εργαζόμαστε για να χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον εργασίας για όλους και δημιουργούμε περισσότερες από 3.5 εκατομμύρια ευκαιρίες καριέρας.

Εκπαιδεύουμε, αναπτύσσουμε και τοποθετούμε σε θέσεις εργασίας ταλαντούχους ανθρώπους σε 60 χώρες, βοηθώντας τους οργανισμούς να αγκαλιάσουν το μέλλον της εργασίας. Ως εταιρεία Fortune Global 500, δίνουμε το παράδειγμα και δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για την κοινωνία, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οικονομίες των χωρών όπου έχουμε παρουσία.

Η κουλτούρα της εταιρείας μας που έχει στο επίκεντρο την κοινωνική ένταξη, το επιχειρηματικό πνεύμα και την ομαδικότητα δίνει καθημερινά κίνητρο στους 34.000 εργαζομένους μας. Είμαστε υπερήφανοι που σταθερά τα τελευταία χρόνια μας κατατάσσουν ανάμεσα στις εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα παγκοσμίως στη λίστα ‘World’s Best Workplaces του Great Place to Work®.

Ο Όμιλος Adecco έχει έδρα στη Ζυρίχη. Η εταιρεία Adecco Group AG είναι εταιρεία με μητρώο στην Ελβετία (ISIN: CH0012138605) και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο SIX Swiss Exchange (ADEN). Ο Όμιλος παγκοσμίως αποτελείται από 9 κύρια brands: Adecco, Adia, Badenoch & Clark, General Assembly, LHH, Modis, Pontoon, Spring Professional και Vettery.

Στην Ελλάδα, ο Όμιλος Adecco ιδρύθηκε το 2000 και αποτελείται από 3 brands: Adecco, Atlas και LHH. Έχει αναπτύξει δίκτυο υποκαταστημάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής και τη Θεσσαλονίκη για να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των εταιρειών-πελατών αλλά και των υποψηφίων και συνεργατών του τόσο στα δύο αυτά αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια. Διαθέτει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού και προσωρινής απασχόλησης.

ICAP Employment Solutions

Η ICAP Employment Solutions δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 1999, με γραφεία σε 3 ελληνικές πόλεις, ενώ ταυτόχρονα έχει εδραιωθεί με ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές σε τέσσερεις χώρες. Ξεχωρίζει για την συνέπεια της στο να προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες προσθέτουν πραγματική αξία στους πελάτες.

Η ICAP Employment Solutions έχει μια αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία στην παροχή υπηρεσιών εύρεσης προσωπικού και εξειδικευμένων έργων πρόσληψης, παρέχοντας τις καλύτερες πρακτικές μέσω υπηρεσιών υψηλής ποιότητας οι οποίες καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προσωρινής απασχόλησης και διάθεσης προσωπικού που περιλαμβάνουν την εύρεση, πρόσληψη και διαχείριση των εργαζομένων για την κάλυψη βραχυπρόθεσμων ή μακροπρόθεσμων αναγκών των πελατών της.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει πλήρως τον υπολογισμό και την υλοποίηση της διαδικασίας μισθοδοσίας, εφαρμόζοντας αυστηρά τους ισχύοντες κανόνες εργατικού δικαίου, καθώς και την διεκπεραίωση υποστηρικτικών και αυτοτελών διαδικασιών της επιχείρησής σας, οι οποίες δεν εμπίπτουν στην κύρια δραστηριότητα της.

UNISON Human Resources

Η UNISON Human Resources αποτελεί θυγατρική εταιρεία του Ομίλου UNISON, που συμβάλλει στην ανάπτυξη όλων των μορφών της ευέλικτης εργασίας, αφού προσφέρει πλήρεις & αποτελεσματικές λύσεις στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων σχετικά με το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Είναι η 1η Εταιρεία στη χώρα που έλαβε άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Εργασίας ως Εταιρεία παροχής υπηρεσιών Προσωρινής Απασχόλησης και διαθέτει άδεια λειτουργίας Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας (Ι.Γ.Ε.Ε.). Στόχος της είναι η παροχή εξειδικευμένων και πελατοκεντρικά διαμορφωμένων λύσεων, που απευθύνονται σε κάθε τμήμα και καλύπτουν όλη την ιεραρχική βαθμίδα στελεχών.

Ενδεικτικά, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας, της ενέργειας, παροχής υπηρεσιών, logistics, φαρμακοβιομηχανίας και φιλοξενίας. Ειδικά στον ξενοδοχειακό τομέα, συνεργάζεται με όλες τις πολυεθνικές εταιρείες του χώρου και τα μεγαλύτερα 5* ξενοδοχεία.

Η UNISON Human Resources προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που σχετίζονται τόσο με τη προσωρινή απασχόληση, όσο και με τη μόνιμη στελέχωση προσωπικού, τη διαχείριση της μισθοδοσίας, την κατάρτιση των εργαζομένων, την επανατοποθέτηση εργαζομένων κλπ.

Trenkwalder Group Ελλάς

Ο όμιλος της Trenkwalder φέρνει κοντά ανθρώπους και εταιρίες για πάνω από 30 χρόνια.

Είναι διεθνής εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού και τεχνολογίας, με ηγετική παρουσία στην Ελλάδα και στην Κεντρική Ευρώπη. O Όμιλος εδρεύει στη Βιέννη της Αυστρίας. Έχει 200 γραφεία σε 17 χώρες και προσφέρει εργασία σε περισσότερους από 40.000 ανθρώπους ετησίως, συνδράμοντας σταθερά στη ανάπτυξη και επιτυχία των 8.000 και πλέον πελατών της παγκοσμίως.

Στην Trenkwalder σκεπτόμαστε και πράττουμε σύμφωνα με τις αξίες του σεβασμού για τον άνθρωπο, της εμπιστοσύνης και της ακεραιότητας, της υπευθυνότητας, της καινοτομίας και της προσαρμοστικότητας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες στους κλάδους Ανθρώπινου Δυναμικού (αναζήτηση και επιλογή ανθρώπινου κεφαλαίου μόνιμης και προσωρινής απασχόλησης), Εκπαίδευσης μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας Trenkwalder-Learning, Ανάπτυξη Ταλέντου μέσω coaching και mentoring, ενίσχυση της εργασίας μέσω προγραμμάτων outplacement, και BPO μέσω ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης μισθοδοσίας, εξειδικευμένων call centers και πρωτοπόρων κινητών απογραφών.

Randstad Hellas

Η Randstad αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.
Διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και σε συνδυασμό με την πρώτη
θέση παγκοσμίως στον κλάδο της, μπορούμε να ωφελήσουμε ουσιαστικά εσάς και την επιχείρησή σας.

Αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν τις
πραγματικές δυνατότητές τους, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας του σήμερα και του πάθους
μας για τους ίδιους τους ανθρώπους. Είναι αυτό που στην Randstad ονομάζουμε Human Forward.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία σε θέματα προσωπικού σε όλους τους κλάδους, μπορούμε να
προτείνουμε λύσεις και να γίνουμε ο μόνιμος συνεργάτης σας.


Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον οι υπηρεσίες μας αναπτύσσονται σε ένα ευρύ
φάσμα και περιλαμβάνουν:

 • Μόνιμη Στελέχωση – executive και υψηλόβαθμες θέσεις
 • Προσωρινή Απασχόληση
 • Risesmart – outplacement, career development, redeployment
 • Employer branding
 • Τech & Touch Digital ΗR solutions
 • Recruitment Process Outsourcing (RPO),
 • Εργαλεία και Μέθοδοι Αξιολόγησης
 • Outsource – Μισθοδοσία

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να συμβάλλουν στον ψηφιακό
μετασχηματισμό της επιχείρησής σας.

Optimal HR Group

Η Optimal HR Group παρέχει απαράμιλλες, εξατομικευμένες υπηρεσίες HR σε μεγάλους οργανισμούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, στην Κύπρο, και στην Μέση Ανατολή διαθέτοντας μια  πλατφόρμα υποστήριξης επιχειρήσεων 360 ° μέσω 4 τμημάτων:


Διαχείριση εργατικού δυναμικού

 • Υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης
 • Απασχόληση για την ολοκλήρωση έργου
 • Υπηρεσίες μισθοδοσίας


Εύρεση  & ανάπτυξη ταλέντων

 • Αναζήτηση & Επιλογή
 • Ανάπτυξη ταλέντων
 • Επανένταξη
 • Αξιολόγηση
 • Στρατηγικές ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού


Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

 • Εμπειρία πελατών (CX)
 • Εμπειρία εργαζομένων (EX)
 • Learning Journey Management
 • Εκπαιδευτικά προγράμματα (TACK/TMI)
 • Coaching


Neuro Consulting

 • Έρευνα Neurotech Marketing
 • Έρευνα Neuro HR
 • Εκπαίδευση με βάση τον εγκέφαλο
 • Neuro Συμβουλευτική

  Αποστολή μας είναι να συνδυάσουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες με τα πιο καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία στον κόσμο, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις που θα τους βοηθήσουν να μεγιστοποιήσουν την αξία του ανθρώπινου κεφαλαίου τους και να ενισχύσουν το βασικό επιχειρηματικό τους μοντέλο. Η Optimal HR Group είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Gi Group και της Career Star Group για Ελλάδα και Κύπρο.

ManpowerGroup Ελλάδας

Σχετικά με τη ManpowerGroup™

Ο όμιλος ManpowerGroup® (NYSE: MAN), η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να μετασχηματιστούν σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο εργασίας, αναζητώντας, αξιολογώντας, αναπτύσσοντας και διαχειριζόμενοι τα ταλέντα που τους επιτρέπουν να κερδίσουν. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για εκατοντάδες χιλιάδες οργανισμούς κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους εξειδικευμένα ταλέντα, ενώ παράλληλα βρίσκουμε ουσιαστική, βιώσιμη απασχόληση για εκατομμύρια ανθρώπους σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των brands μας – Manpower, Experis και Talent Solutions – δημιουργεί σημαντικά μεγαλύτερη αξία για υποψηφίους και πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές και το κάνει εδώ και 75 χρόνια. Αναγνωρίζουμε με συνέπεια τη διαφορετικότητά μας – ως το καλύτερο μέρος για να εργαστούμε για τις γυναίκες, την ένταξη, την ισότητα και την αναπηρία και το 2023 ο όμιλος ManpowerGroup ανακηρύχθηκε ως μια από τις πιο ηθικές εταιρείες στον κόσμο για 14η φορά – επιβεβαιώνοντας τη θέση μας ως «εταιρεία επιλογής» για ταλέντα που αναζητούν εργασία.

Ο όμιλος ManpowerGroup στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, ο όμιλος ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998. Μέσα από το δίκτυο δύο υποκαταστημάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη εντοπίζουμε, αξιολογούμε, αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ταλέντα σε όλο το φάσμα βασικών κλάδων της Οικονομίας. Πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας. 

Actionline IKE

Η ACTIONLINE IKE. ΕΠΑ ιδρύθηκε από τη Δέσποινα Βουδούρη, και προσφέρει λύσεις στον κλάδο από το 1999. Η υποδομή και το δίκτυο των συνεργατών μας, μας επιτρέπουν την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

MANDYNAMIC

Η MANDYNAMIC είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες  παροχής υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα. Παρέχει ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις για την αναζήτηση και  διάθεση προσωπικού, συμβουλευτική υποστήριξη και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ο Στόχος της εταιρείας είναι η ενημέρωση και ένταξη των επιχειρήσεων στις νέες ευέλικτες μορφές εργασίας και η διάδοση του μοντέλου της πολλαπλής απασχόλησης στους εργαζόμενους. Το Όραμά της  είναι να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο που θα εναρμονίσει πλήρως τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων, με το νέο απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην αγορά εργασίας. Οι θεμελιώδεις Αξίες της είναι ο σεβασμός στον εργαζόμενο και τον εργοδότη, η συνέπεια, η αξιοπιστία, το πάθος για την επίτευξη υψηλών στόχων και η αμεσότητα στην παροχή υψηλής ποιότητας  υπηρεσιών.

Η εταιρεία διακρίνεται:

 1. Για την αμεσότητα: Καθώς παρέχει τις υπηρεσίες της 18 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.
 2. Για την ευελιξία: Με βαθιά γνώση της Ελληνικής αγοράς η εταιρεία προτείνει ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.
 3. Για την εμπειρία: Καθώς έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους εργοδότες σε όλη την Ελλάδα και έχει διαθέσει δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους.
 4. Για την φερεγγυότητα: Καθώς εγγυάται για τις ασφαλιστικές εισφορές και τις αποδοχές των εργαζομένων.

Η ασφάλεια στη διαχείριση πληροφοριών, οι πιστοποιημένες διαδικασίες της MANDYNAMIC, καθώς και η συμμετοχή της στην Ένωση Ιδιωτικών Εταιριών Απασχόλησης (ΕΝΙΔΕΑ), αποτέλεσαν τη βάση για την ταχεία ανάπτυξή της και ανέδειξαν την MANDYNAMIC στις  κορυφαίες εταιρείες ανθρώπινου δυναμικού στα Βαλκάνια για το 2022.

KSM Human Resources

Η KSM Human Resources, είναι η Νο1 Ελληνική Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 2000 εργαζόμενους και πελάτες μας τις σημαντικότερες εταιρείες της χώρας. Η KSM HR έχει επιτυχώς στελεχώσει πάνω από 250 εταιρείες σε διαφορετικούς κλάδους. Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια, να εισχωρήσουμε πιο δυναμικά στο χώρο της στελέχωσης και αξιολόγησης προσωπικού, ώστε να γίνουμε απαραίτητος και χρήσιμος συνεργάτης των περισσότερων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.  

Οι υπηρεσίες μας

 • Αναζήτηση, Εύρεση & Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Προσωρινή Απασχόληση / Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
 • Global HR υπηρεσίες
 • Συμβουλευτική Καριέρας / Επαγγελματικός Προσανατολισμός

LMW

LMW είναι ελληνική εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εύρεσης και αξιολόγησης προσωπικού. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, αποστολή μας είναι η εναρμόνιση της προσωπικότητας κάθε εργαζόμενου με την εταιρική κουλτούρα, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο ένα θετικό εργασιακό κλίμα στο οποίο επιτυγχάνονται αποδοτικά οι στρατηγικοί στόχοι.

Οι άνθρωποί μας εφαρμόζουν διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες που προσαρμόζονται με απόλυτη ευελιξία στο εταιρικό όραμα και τη φιλοσοφία, λειτουργώντας αποτελεσματικά στις ιδιαίτερες ανάγκες των υφιστάμενων δομών και διαδικασιών του κάθε οργανισμού.

Συνδυάζοντας τον ψυχολογικό και τον εργασιακό παράγοντα, εφαρμόζουμε στις υπηρεσίες μας ανθρωποκεντρική προσέγγιση που ευθυγραμμίζει την κουλτούρα των εργαζομένων και του οργανισμού. Οι ποιοτικές λύσεις που προσφέρουμε έχουν ως βασικές αρχές την ακεραιότητα, την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό, καθώς και τη φιλοσοφία του «ευ εργάζεσθαι» μέσω καινοτόμων πρακτικών και εργαλείων διοίκησης προσωπικού.

ΕΝΙΔΕΑ Λογότυπο
Μέλος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ιδιωτικών Εταιρειών Απασχόλησης -World Employment Confederation- και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, World Employment Confederation Europe.