Γρηγόρης Μητσακόπουλος

Σύντομο βιογραφικό:
O Γρηγόρης Μητσακόπουλος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Trenkwalder Group Ελλάς, θυγατρική της διεθνούς Αυστριακής εταιρίας Ανθρωπίνων Πόρων, με ηγετική θέση στη κεντρική Ευρώπη. Πρωτύτερα ήταν Διευθυντής για την Ελλάδα σε εταιρίες επιλογής στελεχών – με σύνολο, πάνω από 20 χρόνια στo χώρο.
Ξεκίνησε τη επαγγελματική σταδιοδρομία του σε πολυεθνική δισκογραφική εταιρία, απ’όπου μεταπήδησε στα καταναλωτικά αγαθά αναλαμβάνοντας, τέλος, τη Διεύθυνση πωλήσεων και marketing.
Γεννήθηκε στη Ρωσία, μεγάλωσε στη Κεντρική Ευρώπη και την Ελλάδα και σπούδασε και εργάστηκε σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Σύντομη Δήλωση:
«Η ΕΝΙΔΕΑ είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που αντανακλά τη «νέα τεχνολογία» στο χώρο της εργασίας: επιλογή στελεχών, προσωρινή απασχόληση, μόνιμη απασχόληση και άλλες μορφές ευέλικτης εργασίας. Μέλη της είναι αδειοδοτημένες ιδιωτικές εταιρίες επιλογής, απασχόλησης και παροχής υπηρεσιών Ανθρωπίνων Πόρων. Τα μέλη της ΕΝΙΔΕΑ πιστεύουν στην ισότητα και προωθούν την ανάπτυξη των θέσεων εργασίας, τη τήρηση της νομιμότητας και την ανάπτυξη της απασχολησιμότητας.»

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart