Κωνσταντίνος Μυλωνάς

Σύντομο βιογραφικό:
Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς είναι Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας και Βουλγαρίας του Ομίλου Adecco .Ο Όμιλος Adecco είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως και ανήκει στις εταιρείες Fortune Global 500.
Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς έχει διατελέσει στέλεχος σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις και διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού.
Είναι ενεργό μέλος της ΕΝΙΔΕΑ, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος, ενώ συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις της Ένωσης από τη θέση του Αντιπροέδρου στην τρέχουσα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύντομη Δήλωση:
«Η ΕΝΙΔΕΑ εργάζεται καθημερινά για να διευρύνει τον θετικό οικονομικό και κοινωνικό ρόλο του κλάδου των Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Όλοι μαζί, εμείς που εκπροσωπούμε τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, με τις βέλτιστες πρακτικές, την εφαρμογή των οποίων εξασφαλίζουμε, λειτουργούμε ως καταλύτης στη δημιουργία θέσεων εργασίας, εμπνέουμε ελπίδα σε εργαζόμενους και εταιρείες, οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ τους και συμβάλλουμε την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. Αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό μας ρόλο, εργαζόμαστε καθημερινά με υπευθυνότητα για να δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον εργασίας για όλους.»

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart