Διοικητικό Συμβούλιο

Θεόδωρος Τόλλης

ΠρόεδροςΕκτελεστικός Διευθυντής, ICAP Employment Solutions

«Η ΕΝΙΔΕΑ, δημιουργήθηκε από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, για να υποστηρίξει ολόκληρο τον κλάδο αλλά και την κάθε εταιρεία και τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά.
Η συνεργατική μας προσπάθεια, έχει ως κοινό σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών της αγοράς αλλά και την γενικότερη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος Γιατί όπως είπε και ο Thomas Paine:
“Not in numbers but in unity that our great strength lies”.»


Δείτε περισσότερα


Linkedin

Κωνσταντίνος Μυλωνάς

ΑντιπρόεδροςCluster Head Adecco Group Greece & Bulgaria

«Η ΕΝΙΔΕΑ εργάζεται καθημερινά για να διευρύνει τον θετικό οικονομικό και κοινωνικό ρόλο του κλάδου των Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Όλοι μαζί, εμείς που εκπροσωπούμε τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, με τις βέλτιστες πρακτικές, την εφαρμογή των οποίων εξασφαλίζουμε, λειτουργούμε ως καταλύτης στη δημιουργία θέσεων εργασίας, εμπνέουμε ελπίδα σε εργαζόμενους και εταιρείες, οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ τους και συμβάλλουμε την ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. Αναγνωρίζοντας τον κοινωνικό μας ρόλο, εργαζόμαστε καθημερινά με υπευθυνότητα για να δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον εργασίας για όλους.»


Δείτε περισσότερα


Linkedin

Μάριος Καβουρίδης

ΤαμίαςΔιευθύνων Σύμβουλος, KSM Human Resources

«Μέσα από την ΕΝΙΔΕΑ οι σημαντικές εταιρείες του κλάδου μας, συνασπίστηκαν με κοινό όραμα και στόχο την υποστήριξη και οργάνωση της δραστηριότητάς μας. Από τέτοιου είδους συνέργειες, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε!»


Δείτε περισσότερα


Linkedin

Γρηγόρης Μητσακόπουλος

Γενικός ΓραμματέαςΔιευθύνων Σύμβουλος, Trenkwalder Group Ελλάς

«Η ΕΝΙΔΕΑ είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που αντανακλά τη «νέα τεχνολογία» στο χώρο της εργασίας: επιλογή στελεχών, προσωρινή απασχόληση, μόνιμη απασχόληση και άλλες μορφές ευέλικτης εργασίας. Μέλη της είναι αδειοδοτημένες ιδιωτικές εταιρίες επιλογής, απασχόλησης και παροχής υπηρεσιών Ανθρωπίνων Πόρων. Τα μέλη της ΕΝΙΔΕΑ πιστεύουν στην ισότητα και προωθούν την ανάπτυξη των θέσεων εργασίας, τη τήρηση της νομιμότητας και την ανάπτυξη της απασχολησιμότητας.»


Δείτε περισσότερα


Linkedin

Χαράλαμπος Καζαντζίδης

ΜέλοςΠρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ManpowerGroup Ελλάδας

«Ο στόχος της ΕΝΙΔΕΑ είναι η αλληλοϋποστήριξη στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον απαιτητικό κλάδο της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στους εργαζόμενους ώστε να ανταποκριθούν στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της απασχόλησης. Η συμβολή του φορέα στην αγορά εργασίας είναι άκρως σημαντική καθώς διαφυλάσσει την τήρηση των νόμων, συνδέει τους ανθρώπους με ουσιαστικές θέσεις εργασίας και βοηθάει τους οργανισμούς να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους, όπως η εύρεση και η διαχείριση του ταλέντου.»


Δείτε περισσότερα


Linkedin

Το Διοικητικό Συμβούλιο ψηφίστηκε βάσει εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 11/12/2020 και έχει 3ετη θητεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ψηφίστηκε βάσει εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στις 11/12/2020 και έχει 3ετη θητεία.

ΕΝΙΔΕΑ Λογότυπο
Μέλος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ιδιωτικών Εταιρειών Απασχόλησης -World Employment Confederation- και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, World Employment Confederation Europe.